Billettavgift

Eventis legger på en avgift på hver billett som selges. Dette er det billettkjøper som betaler og prisen som vises på eventis.no er inkludert denne avgiften. Senere i betalingsprosessen, vil billettkjøper få oppgitt hva som er billettpris og hva som er avgift.


Følgende avgifter gjelder:

Fra kr. Til kr. Avgift kr.
kr 0 kr 0 kr 0
kr 1 kr 100 kr 15
kr 101 kr 125 kr 20
kr 126 kr 225 kr 25
kr 226 kr 425 kr 30
kr 426 kr 625 kr 35
kr 626 kr 825 kr 40

For billettpris over kr. 825,-, ta kontakt.


Eventis på arrangement

Som en tilleggstjeneste kan en representant fra Eventis ticket være tilstede ved inngangen på ditt arrangement. Her vil vi være med på å scanne billetter og vi vil komme med fullt utstyr for å motta betaling på døra med både kort og kontant. Du trenger med andre ord ikke å tenke på å ordne kortterminal, kasseapparat, kvitteringsskriver, vekslepenger, stempel og lignende, dette tar vi oss av. Pengene som kommer inn, vil bli overført sammen med pengene fra billettsalget på nettet. Samme avgifter gjelder også for disse billettene.

Arrangør må selv ordne med vakter og personell som sjekker stempel og henviser kunder til kjøp eller scanning av billetter. Eventis ticket har ikke noe ansvar for vakthold, sjekk av legitimasjon og sjekk av stempel, armbånd o.l. PS: Ønskes armbånd isteden for stempel, vil det komme en ekstra kostnad som avtales på forhånd.

Pris: kr. 2 990,- eks.mva


Markedsføring av arrangement

Eventis ticket drives av Udesign. Udesign driver med markedsføring av arrangementer med plakater, flyers, bilder/illustrasjoner, annonsering og markedsføring via facebook og digitale kanaler. Trykk her for informasjon om bruk av tjenester via Udesign. Når man selger billetter via Eventis ticket, får man automatisk 20% rabatt på Udesign sine tjenester på gitt arrangement.

Pris:  20% rabatt kr. 3 192,- eks.mva  (Ordinær pris kr. 3 990,- eks.mva)


Eks. pr. solgte billett:

Billettpris fra arrangør:         kr. 465,-

Utsalgspris til kunde:            kr. 500,- (kr. 465,- + kr. 35,-)

Utbetaling til arrangør vil foregå ca. 1 uke etter arrangementets slutt. Arrangør vil få en komplett oversikt over hvor mange billetter som er solgt på nett, på døra og div. annen statistikk.


Nettsted:        https://www.eventis.no  |  https://www.eventisticket.no

E-post:            post@eventis.no

Tlf.nr.:            911 31 270